Buurtvereniging De Trambrêge wil zich inzetten voor WEN

In haar jaarvergadering is buurtvereniging De Trambrêge enthousiast geworden om samen bezig te gaan met het Energie Neutraal maken van ons dorp. Namens WEN hebben Grietje Rooks en Frans Pool het een en ander over de plannen verteld en de buurtbewoners uitgenodigd mee te denken hoe zij zelf met heel eenvoudige maatregelen bij kunnen dragen aan energiebesparing.

De buurtgenoten willen de komende maanden samen aan de slag met simpele besparingsmaatregelen. Ook gaan ze hun verbruik met elkaar vergelijken. En dan, tijdens hun bbq in september, willen ze de resultaten van hun acties delen met WEN.

Een pracht voorbeeld dat hopelijk veel doet volgen. Dus als jouw buurtvereniging –of ander groepje bewoners- ook meer wil weten over hoe jullie samen met simpele maatregelen kunnen bijdragen aan een energieneutraal Wijnjewoude? Neem contact op met Grietje Rooks, 0516 491350.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *