Experiment met woning abonnement voor energiebesparing

De provinciale energiewerkplaats start een experiment met een dorps ESCO. Een ESCO is een woning abonnement voor energiebesparing. Je neemt een abonnement en je huis wordt volledig geïsoleerd en alle mogelijkheden om zelf energie op te wekken worden toegepast. En je hoeft zelf niets te investeren. Je betaalt gedurende een vast aantal jaren de prijs van je huidige energie rekening als abonnementskosten. Na een aantal (15?)  jaar ben je van alle kosten af. Het provinciale initiatief wil wel graag van start en zoekt participanten.

Bekijk hier de presentatie van het initiatief voor een Dorps ESCO, zoals dat in bijvoorbeeld Deventer al is gestart. Belangstellenden voor deelname aan het experiment kunnen zich aanmelden via het contactformulier op deze site .

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *