Rabo Coöperatief Dividend Fonds steunt WEN

rabo logoWEN heeft een subsidie van € 5.000 gekregen uit het Rabo Coöperatief Dividend Fonds. Deze bijdrage is bestemd voor het verder ontwikkelen van de website van onze coöperatie. Een betrekkelijk eenvoudige versie van de website is al sinds vorig jaar in de lucht (anders kon je dit bericht ook niet lezen). De website zoals die nu staat,  is volledig tot stand gekomen door de inzet van vrijwilligers. De toegezegde bijdrage van Rabo maakt dat we de website nu door professionals kunnen laten vervolmaken en kunnen uitbreiden met een aantal gewenste functionaliteiten. Een voorbeeld hiervan is het inbouwen van een mogelijkheid om te stemmen. Hierdoor kunnen we  – digitaal – beslissingen over zaken die WEN aangaan bij stemming door de leden laten nemen.  Bovendien komt er een mogelijkheid voor het houden van ‘polls’, meningspeilingen onder de leden. Ook zal de forumfunctie verder worden vervolmaakt. WEN is blij met de bijdrage uit het Rabo Coöperatief Dividend Fonds. Opnieuw een stapje in de richting van ons doel!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *