Jaarcijfers over energieverbruik in Wijnjewoude geactualiseerd

Elk jaar wordt door WEN het energieverbruik in Wijnjewoude in beeld gebracht. Hierbij wordt Wijnjewoude vergeleken met de gemeente Opsterland en wordt binnen Wijnjewoude de bebouwde kom vergeleken met de buitengebieden oost en west. Vorig jaar publiceerden we de cijfers voor 2008 t/m 2013 en de prognose voor 2014. Nu zijn de cijfers voor 2014 definitief en is er een prognose voor 2015. Lees er alles over op de pagina feiten en cijfers.

Hoewel we mooie dalingen zien in gas- en elektriciteitsverbruik en toename van de lokaal opgewekte elektriciteit is het allemaal natuurlijk nog te vroeg om effecten van WEN te kunnen zien. Maar deze zullen in de loop van de jaren zeker zichtbaar worden.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *