Aardgasvrije dorpen en buurten

Steeds meer dorpen, buurten en gemeenten hebben de ambitie aardgasvrij te worden. Maar hoe organiseer je dit, wat betekent het voor de lokale energievraag en infrastructuur, welke alternatieven zijn er en hoe krijg je de bewoners mee? Een complexe uitdaging waar verschillende partijen bij betrokken zijn.

Op 28 september organiseren de drie Noordelijke Milieu Federaties het evenement ‘Samen maken we Nederland aardgasvrij’ in Nieuw Allardsoog. Daarbij nemen zij  lokale overheden en energie-initiatieven mee in de opgave waar we gezamenlijk voor staan en gaan zij in op de rol van de verschillende stakeholders.
Ook andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Deze bijeenkomst kan ook interessant zijn voor jou als WEN-lid. Daarom hierbij de uitnodiging.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *