Energie VanOns

Sinds 20 april gaat energiebedrijf Noordelijk Lokaal Duurzaam verder onder de naam Energie VanOns. Energie VanOns is het coöperatieve energiebedrijf van de grote Noordelijke energiebeweging VanOns waar WEN, samen met bijna honderd andere coöperaties, onderdeel van is. Door de krachten te bundelen binnen deze beweging VanOns, maken we gezamenlijk lokale groene energie voor en van ons allemaal.

De tarieven van Energie VanOns zijn scherp en concurrerend maar we maken niet gebruik van welkomstacties. De winst vloeit terug naar de lokale coöperaties. Ook ontvangen zij voor elke aansluiting bij Energie VanOns een jaarlijkse bijdrage van 75 euro voor duurzame en sociale projecten in eigen dorp of wijk.

Door klant te worden van Energie VanOns ondersteun je WEN met het realiseren van onze dorpsdroom: Wijnjewoude Energie Neutraal in 2025.

WEN-leden en sympathisanten die klant worden bij Energie VanOns krijgen 100 procent groene energie, steunen lokale opwek en investeren in hun dorp Wijnjewoude. De overstap wordt automatisch en gratis geregeld.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *