Gemeenteraad te gast bij WEN

Op 10 oktober is het Duurzaamheidsdag. Hét uitgelezen moment om als WEN met de Opsterlandse gemeenteraad in gesprek te gaan over de groene toekomst van dorp en gemeente.
Aan de hand van het WEN/Liander rapport Wijnjewoude Energie Neutraal 2025; van gedacht beleid naar gedaan beleid krijgen de raadsleden een goed beeld van wat er allemaal moet gebeuren om de energietransitie in een dorp vorm te geven. En hoe de gemeente, provincie en woningcorporatie etc. in goede samenwerking met inwoners en ondernemers daarbij een rol spelen. Het proces van pilotdorp Wijnjewoude is daarvoor een mooi leerproject.

Singer/songwriter Piter Wilkens is met zijn groene hart en liedjes ook van de partij op deze duurzaamheidsavond. Wees welkom op woensdag 10 oktober om 20.00 uur in MFC De Swingel. Laat via info@wen.nl even weten dat je komt.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *