Programmamanager WEN aan de slag

Deze week is Jac Pluis als programmamanager aan de slag gegaan. Tot nu toe was Jac één van de vrijwilligers. De aanstelling van de eerste professional bij WEN is een bijzondere mijlpaal. Het markeert de kracht van de WEN pilot, waarbij de ambities van Wijnjewoude worden samengebracht met die van gemeente Opsterland en provincie Friesland. Zij dragen dan ook samen de financiële verantwoordelijkheid voor deze functie.

Als professional kan Jac de komende maanden fulltime aan de slag met WEN. En dat is gezien alles wat er geregeld moet worden ook hard nodig.

Jac´s nieuwe werkplek is in het hart van het dorp, namelijk MFC De Swingel. Zijn kantoor gaat ook dienst doen als ontmoetingsruimte voor allerlei energie-activiteiten. Hiermee krijgt de WEN slogan ‘Samen maken we Wijnjewoude Energie Neutraal’ steeds meer inhoud. Samen besparen, samen opwekken en samen de opbrengsten delen, dat is waar WEN voor staat.

Heb je een vraag of wil je iets met Jac delen, hij is bereikbaar op 06 27065487 of jac791@hotmail.com

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *