Burgemeester Ellen van Selm kiest WEN als voorbeeld van samenwerking

De samenwerking tussen gemeente, provincie en landelijke overheid moet verbeterd worden, zeker op grote maatschappelijke opgaven zoals de energietransitie. Overheid van Nu volgt professionals die veel interbestuurlijk samenwerken. Om te zien wat ze bereiken, maar ook waar ze in de praktijk tegenaan lopen. Dit jaar volgen ze onze burgemeester Ellen van Selm rondom Wijnjewoude Energie Neutraal.

Ellen van Selm: “WEN is regelmatig tegen frustraties aangelopen. Belemmerende regels, van het kastje naar de muur gestuurd worden, dat werk. Dat willen we nu gaan verhelpen. Ik neem als burgemeester geen genoegen met iets dat niet kan”

Lees het volledige artikel in Overheid van Nu.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *