Tijd voor een feestje

Op vrijdag 12 juli vieren we de start van ons eerste collectieve zonnedak. Om 16.30 uur wordt dit WEN project met 200 zonnepanelen op het dak van zorgboerderij De Twa Bûken aan Duerswâld feestelijk in gebruik gesteld. Je bent van harte welkom om het mee te beleven.

Aan dit zogenaamde postcoderoosproject nemen 14 huishoudens deel die geen zonnepanelen op hun eigen dak kunnen hebben. De meeste hebben bij de start een deel van het aankoopbedrag geïnvesteerd. Het resterende deel wordt voorgefinancierd door uitvaartvereniging Eert De Doden. Daarmee kunnen mensen ook als hun spaarrekening minder gevuld is, toch hun eigen zonnestroom opwekken.
Zo helpen lokale maatschappelijke organisaties elkaar naar een betere wereld. Een mooi voorbeeld van ‘SAMEN maken we Wijnjewoude Energie Neutraal’.
Meer info over de postcoderoos vind je hier 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *