WEN illustratief voor samenwerking overheden

‘Iedereen doet z’n best, maar ons systeem is niet ingericht op burgerinitiatieven’

Deze ervaringsuitspraak van WEN voorzitter Pieter de Kroon klinkt in zijn interview met het platform Overheid van Nu. Met dit platform willen de lokale, provinciale en landelijke overheden hun onderlinge samenwerking verbeteren.
De energietransitie is bij uitstek een thema waarbij het op goede samenwerking aankomt. Daarom kiest Opsterlands burgemeester Ellen van Selm WEN als voorbeeld om die broodnodige samenwerking te volgen. Hier lees je het interview met Pieter de Kroon met Overheid van Nu waarin hij vertelt over de plannen en ervaringen van WEN.

Eerder verscheen een interview met Ellen van Selm. Later dit jaar gaan Ellen en Pieter in een dubbelinterview dieper in op dit onderwerp en kijken hoe het er dan voorstaat.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *