Henk Deinum komt WEN versterken

WEN wil dat ook de huurders in Wijnjewoude in staat gesteld worden mee te doen aan een energie neutraal dorp in 2025. Sinds enige tijd was er een vacature voor een vrijwillig projectleider.
Wij zijn erg blij, dat Henk Deinum bereid is deze rol op te pakken. Als ex-bestuurder van een woningbouw corporatie kent hij de volkshuisvesting uit eigen ervaring en ook in zijn wethouders loopbaan in de gemeente Leeuwarden heeft hij complexe vastgoed vraagstukken energiek en creatief aangepakt. Wij verwachten, dat we met Henk nu snel vervolg stappen gaan zetten, die voor de huurders van Wijnjewoude van groot belang kunnen worden. Energie besparen leidt tot minder kosten en duurzaam opwekken draagt bij aan een duurzame wereld.

Henk Deinum: “Ik ben onder de indruk van de aanpak in Wijnjewoude. Er is al veel bereikt, maar de echte stappen moet nog gezet worden. Zowel volkshuisvestelijk als met betrekking tot de energie transitie ligt er een interessante opgave. Vanuit mij passie om aan een betere wereld bij te dragen, ga ik graag een handje helpen.”

De komende weken gaat Henk zowel met huurders, als met belangrijke stakeholders kennis maken.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *