WEN in Duurzame 100 van Trouw

Jaarlijks publiceert dagblad Trouw de Duurzame top 100: de lijst met de invloedrijkste duurzame doeners en denkers in Nederland.

Na tien edities van de lijst pakt Trouw de elfde anders aan: het wordt dit jaar een lijst van onderop, van burgers die het heft in eigen handen nemen en zelf een duurzaam initiatief opzetten: de ‘Duurzame 100 van onderop’. Niet omdat invloed niet meer belangrijk zou zijn, maar om nu de andere kant van de veranderende maatschappij te laten zien.

WEN is genomineerd voor de duurzame 100! Op welke plaats we staan, weten we nog niet. Maar een plaats in de ranglijst, op welk nummer dan ook, is een prestatie om trots op te zijn.
In de week voorafgaand aan 10 oktober maakt Trouw de lijst al deels bekend. In drie gedeeltes zullen de nummers 100 tot en met 26 in de krant en op de site worden gepubliceerd. De speciale bijlage Duurzame 100, vol met verhalen over de initiatieven op de lijst, verschijnt bij de krant van 11 oktober.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *