Vacature voor energie bespaarcoach

Wijnjewoude droomt ervan om in 2025 energie neutraal te zijn. Om dat te bereiken is een ambitieuze energiecoöperatie WEN opgericht met 260 leden en een enthousiast vrijwilligersbestuur. En om die droom te realiseren, moeten alle inwoners en bedrijven hun steentje bijdragen aan energiebesparing en opwekking.
Wij zoeken een enthousiaste bespaarcoach die contact zoekt met de inwoners van Wijnjewoude en hen inspireert om met energiebesparing en opwekking aan de slag te gaan.
Ben jij een inspirerende persoonlijkheid, ben je communicatief sterk en heb je affiniteit met duurzaamheid? Help ons dan onze droom te verwezenlijken.

Functieomschrijving
Samen met de projectleiders Besparen van WEN vorm je een team dat de inwoners van Wijnjewoude inspireert om in actie te komen om energie te besparen. Je geeft uitvoering aan het actieplan, toets de effecten en vult dit plan aan door actief op zoek te gaan naar aanvullende manieren om ons doel te bereiken volgens de methode van participatief actie onderzoek. Je maakt op allerlei denkbare manieren contact met onze dorpsbewoners. Dat kan zijn in de vorm van een presentatie bij een buurtvereniging, een spel voor de kinderen of het organiseren van een open huizen route.
Op inhoudelijk vlak werk je samen met verschillende partners. Denk daarbij aan een bouwkundig adviseur, vrijwillige energiecoaches of een budgetcoach.

Functie-eisen
Je beschikt over een HBO-opleiding bij voorkeur in de communicatie en de volgende competenties:
• Zeer communicatief
• Planmatig en methodisch
• Reflectief
• Resultaatgericht
• Contactgericht
• Samenwerken
• Netwerken

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een functie in een enthousiast ambitieus team waarin veel ruimte is voor veel eigen verantwoordelijkheid en initiatief. Het betreft een functie van ongeveer 8 uur in de week gedurende een half jaar, in het najaar van 2020. Hierbij is ruimte om in overleg tot een passende invulling te komen.

Stuur je reactie voor 27 mei aan info@wen.frl.
Voor informatie kun je bellen met Rigt Bosma 06 10416396.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *