Opnieuw dikke 10 voor Energie VanOns

Ons eigen coöperatieve energiebedrijf Energie VanOns krijgt voor het derde jaar op rij een dikke 10 voor duurzaamheid. Dat blijkt uit de ranking van de Consumentenbond, Natuur & Milieu en Wise die jaarlijks onderzoeken hoe groen alle stroomleveranciers nu werkelijk zijn.
En dan zie je direct het verschil met grote commerciële leveranciers als Greenchoice, Eneco en andere. Bij Energie VanOns komt de groene stroom uit lokale projecten van energiecoöperaties zoals WEN. Zo wordt de stroom van ons postcoderoosproject op de Twa Bûken en het grote zonnedak van Herder Agro door Energie VanOns geleverd. En als het zover komt dat Wijnjewoude zijn eigen groengas gaat opwekken, dan kun je dat straks ook van Energie VanOns betrekken.

Dus, wil jij echt duurzaam en lokaal? Stap dan over naar Energie VanOns. Belangrijk: een deel van de opbrengsten van deze coöperatieve onderneming komt terug naar Wijnjewoude!

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *