Word jij de vijftigste?

Inmiddels zijn al 49 WEN leden klant bij Energie VanOns! Word jij de vijftigste?

Kies voor 100% duurzame energie van eigen bodem en steun de leefbaarheid van ons dorp.

Energiebedrijf Energie VanOns koopt en verkoopt groene energie die in de regio is opgewekt, zoals de zonnestroom van het dak van de Twa Bûken of straks van de zonneweide aan de Tolleane. Het coöperatieve bedrijf is eigendom van de noordelijke koepels van energie coöperaties en daarmee ook van WEN! De winst vloeit terug naar de dorpscoöperaties.

Elke Wijnjewoudster aansluiting levert het dorp jaarlijks sowieso een vergoeding op van € 75 om te besteden aan sociale en duurzaamheidsprojecten. Dat gaat voor WEN nu al om enkele duizenden euro’s. Elk jaar! Op de ledenvergadering van 15 maart a.s. komen we met een voorstel voor de besteding van dit geld.

Energie VanOns behoort tot de allergroenste energiebedrijven.

Meld je aan bij Energie VanOns
Zij regelen gratis je overstap. Voor de tarieven kijk hier.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *