Digitale Ledenvergadering content met bespaarplannen

Het was even wennen afgelopen maandag om elkaar op het scherm te ontmoeten. Toch was er een positieve sfeer en kon ieder die dat wilde zijn zegje doen via microfoon of chat.

De helder en leuk geïllustreerde presentatie van projectleider Tina Hulst over onze plannen voor Besparing en de daarbij behorende Stimuleringsregeling vormde de hoofdmoot en kreeg veel bijval.
De regeling heeft tot doel om alle inwoners te stimuleren om op hun eigen manier hun huis (verder) te verduurzamen en op hun energiekosten te besparen. De bijdrage van 2000 euro vanuit de proeftuin aardgasvrij Wijnjewoude helpt daarbij.

We willen bewerkstelligen dat bewoners elkaar enthousiasmeren en waar mogelijk een beetje ondersteunen. Want zo wordt het doel om als dorp flink op gas te besparen en daarmee energieneutraal te worden iets van ons allemaal en hebben we er ook allemaal profijt van.

Elektrisch bestelautootje voor toekomstige supermarkt
Het bestuursvoorstel om de vergoeding van Energie VanOns te bestemmen voor een elektrisch bestelautootje voor de toekomstige supermarkt kreeg veel bijval. Deze vergoeding die WEN krijgt voor elke klant is bedoeld om de leefbaarheid te versterken met duurzame en sociale projecten.

Het verslag van de ALV en de presentatie van Tina Hulst komen binnenkort op www.wen.frl

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *