50ste klant Energie VanOns

Marianne Hulsbergen en Goos Bus zijn de vijftigste Wijnjewoudsters die hun energie afnemen bij Energie VanOns. WEN zette Marianne daarom even in het zonnetje en dat kwam goed uit want het bijbehorende kadootje was een telefoonoplader op zonne-energie. Een gadget dat in huize Bus-Hulsbergen nog ontbrak.

Marianne: “Wij waren toe aan een nieuw energiecontract en werden gebeld door een groene aanbieder met een aantrekkelijk aanbod. Maar we hadden ook gehoord van Energie VanOns. Dat sprak ons meer aan. Door daar klant te worden steunen we het dorp en ze zijn nog groenste ook!”

Klant worden bij Energie VanOns is goed voor de leefbaarheid van ons dorp. Elke klant levert Wijnjewoude een jaarlijkse vergoeding van 75 euro op om te besteden aan duurzame en sociale projecten. Zo is de eerste 3.000 euro inmiddels bestemd voor een elektrisch bezorgautootje voor de toekomstige supermarkt.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *