Inloopdag hybride warmtepomp

Met je HR-ketel bijna 50% gas besparen? Het kan eenvoudig en voordelig door er een hybride warmtepomp aan te koppelen. Op woensdag 7 juli kun je er alles over te weten komen. Die dag staat de demonstratiebus van Daikin tussen 14.00 en 21.30 uur voor MFC De Swingel. Je kunt de warmtepomp bekijken en horen hoe het klinkt als hij in werking is. Binnen in de Swingel is een presentatie en kunnen al je vragen beantwoord worden.

De hybride warmtepomp combineer je met je bestaande HR ketel, zodat die op koude winterdagen toch zorgt voor een aangenaam warm huis.
Het hybride systeem is daarom ook geschikt voor een ouder niet optimaal geïsoleerd huis. Er zit een flinke rijkssubsidie op en met inzet van de stimuleringsbijdrage kun je (afhankelijk van jouw huis en wensen) al een instapmodel hybride warmtepomp kopen met een eigen investering van ca € 800,-. Dat heb je, ondanks dat je met een hybride warmtepomp meer stroom verbruikt, in twee á drie jaar terugverdiend. Bekijk hier een voorbeeld.

Win kaarten voor Wold Cup schaatsen in Thialf
Als partner voor schaatsend Nederland stelt Daikin aan Wijnjewoude twee VIP kaarten en maar liefst 20 toegangskaarten beschikbaar voor wedstrijden in Thialf. Je kunt een setje winnen door tijdens de inloopdag deel te nemen aan de prijsvraag. Om je kansen te vergroten kun je je alvast voorbereiden. De antwoorden vul je 7 juli op het prijsvraagformulier in.
————
Hier zijn de vragen:
1. Wat is een betere investering als je HR-ketel aan vervanging toe is: een nieuwe HR ketel of een nieuwe HR-ketel in combinatie met een hybride warmtepomp?
2. Op welke 2 energiebronnen werkt een hybride systeem?
3. Hoeveel procent gas kan een huishouden gemiddeld besparen met een hybride warmtepomp?
4. Stel je schaft een hybride warmtepomp van € 4.600,- aan en maakt daarbij gebruik van de subsidie van de overheid en de stimuleringsbijdrage van WEN, hoeveel moet je dan nog zelf investeren?
5. Hoeveel decibel geluid maakt een (Daikin) warmtepomp tijdens normaal gebruik?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *