EARN-E slaat aan

Ruim een week na de introductie door WEN hebben al 40 Wijnjewoudsters een EARN-E besteld.

De EARN-E is een verbruiksmonitor die je op een leuke manier helpt om het verbruik van gas en stroom te verminderen. EARN-E is nu gratis voor Wijnjewoudsters. Dit is een gezamenlijk initiatief van WEN en de Gemeente Opsterland.


De EARN-E verbruiksmonitor is een app op je telefoon. De app krijgt jouw energiegegevens via een apparaatje dat je eenvoudig aansluit op de slimme meter in je meterkast. Waar je ook bent, je ziet onmiddellijk hoeveel gas en stroom je verbruikt. REALTIME! Hoeveel verbruikt een douche beurt, een kop thee zetten, een uur gamen? Hoeveel verbruikt die stroom verslindende media box in stand-by stand en wat leveren je zonnepanelen terug aan het net? EARN-E geeft antwoord.

De EARN-E app maakt je bewust van je verbruik en de kosten. Dat helpt om te besparen. Door inzicht bespaar je gemiddeld 3 tot 4 procent op je gas- en stroomverbruik. De app helpt het dorp omdat WEN de anonieme verbruiksgegevens op dorpsniveau kan analyseren en daaruit conclusies trekken over het effect van haar inspanningen.

Meer……   Lees alles over de gratis EARN-E en hoe je deze kunt bestellen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *