Factsheet WEN

Onlangs heeft WEN huis aan huis een factsheet bezorgd. De factsheet visualiseert waar WEN halverwege 2023 staat met het realiseren van haar doelstellingen.

Wat betreft de besparing op gas, zitten we inmiddels op de helft van het gestelde doel van 800.000 kuub besparing. Ook voor het opwekken van stroom zitten we nagenoeg op de helft van het gestelde doel van 6,7 miljoen KwH. Het aantal panelen op particuliere daken groeit nog gestaag en er zitten nog een aantal grote daken in de planning waar zonnepanelen op komen, zodra het net dit toelaat.

In de rubriek feiten en cijfers op de website kun je terecht voor meer gedetailleerde informatie. De cijfers in deze rubriek zijn per 1 januari 2023 en lopen dus een half jaar achter bij de getallen op de factsheet.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *