Raad van Toezicht treedt aan

In de ALV van 15 april jl. zijn de leden van de Raad van Toezicht door de voorzitter van de selectiecommissie, Geert Klaver, voorgesteld aan de leden van WEN. Een bijzondere mijlpaal in de ontwikkeling van WEN. De vijf hebben een zeer diverse achtergrond en ervaring. Twee zijn woonachtig in Wijnjewoude, een is er geboren en getogen en twee komen van buiten het dorp.

De highlights uit de CV’s van de leden van de RvT (op de foto vlnr):

Arie van Dijk: Ervaring in (verander-)management, vaak ook als budgethouder, project- of programmamanager en o.a. als gesprekspartner van (landelijke of lokale) overheidsinstanties. Penningmeester Voedselbank Opsterland.

Tjeerd Jongsma: Scheikundig PhD. Ervaring o.a. bij Shell, Agro-technological researcher, Director of Food and Food processing, Director Corporate Technology, Director Corporate Research at Friesland Campina, Managing Director of the Institute for Sustainable Process Technology (ISPT), Bestuurder van verschillende stichtingen en bv’s, lid RvC HAK BV.

Helena Posthumus: Wageningen University & Research programma manager, Secretaris van ICCF Holland (stichting kansarme kinderen in Oeganda), vervangend penningmeester sinds september 2023, lid leidersteam Vineyard Amersfoort, Raad van Toezicht Medway Family Church Engeland.

Henk Deinum: ex-wethouder Leeuwarden, ervaring als zzp-er in de bouw voor diverse opdrachtgevers en als directeur/bestuurder woningcorporaties. Diverse nevenfuncties o.a. als voorzitter van een Raden van Toezicht/toezichthouder als ook voorzitter van verschillende stichtingen. Actief op gebied van organisatieontwikkeling, HRM, Wonen, Governance en Financiën.

Sjoerd Verkuylen: Senior project engineer (Mechanical Engineering ) bij Ennatuurlijk (warmtebedrijf stadsverwarming), Werkgroep Supermarkt Wijnjewoude, engineer en werkvoorbereidingsfuncties bij diverse bedrijven.

Het WEN-bestuur hoopt op een vruchtbare samenwerking.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *